Keresőoptimalizálás alapok (webmarketing, SEO)

by: 2016-10-08
Kategória: Egyéb

A keresőoptimalizálással (SEO) és a webmarketinggel sok szakmai oldal és blog foglalkozik. A most ajánlott blog azonban, nem csak üzletei ajánlatokat tartalmaz, gyakran osztja meg tapasztalait a webes keresőoptimalizás, a webmarketing területéről. Összefoglalva a keresőoptimalizálási alapokat megtalálja az oldalon.

A blogot kezelő Bognár László az első hazai keresőoptimalizálási verseny győztese, sok éves, mondhatni évtizedes tapaasztalattal bír a SEO-alkalmazásokról.

(A honlap-optimalizálás, weboptimalizálás, google-optimalizálás, keresősoptimalizálás, keresőmotor-optimalizálás, webmarketing alkalmazás), angol tükörszóként SEO-t (azaz Search Engine Optimization), egy fontos online marketingfogalomként tartjuk számon.

A keresőoptimalizálás jelenti azt a tevékenységet, melynek eredményeként egy weboldalt a keresőrobotok számára olvashatóvá teszünk, hogy azok lássák, érzékeljék, sőt a keresések között a keresőtáblán minél előkelőbb helyre – még pontosabban, az értékei alapján a honlapot az őt megillető helyre – rangsorolják.

A SEO-oldal elérhetősége: A keresőoptimalizálás alapjai

No Comments